Ziemniaki z fetą

IMG_098660659

Dla 4 osób

4 duże kartofle

2 słoiki fety w oleju z ziołami

200 g oliwek w marynacie

olej

Ziemniaki ugotować w mundurkach, przekroić na połowy. Połówki podsmażyć na oleju. Podawać posypane fetą i oliwkami.

Przepis własny.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.