Pomidory faszerowane sałatką z kukurydzy

Świetne na przystawkę.

Dla 8 osób:

8 pomidorów

pół strąka żółtej papryki

1 cebula dymka

1 szklanka kukurydzy konserwowej

sok z cytryny

2 łyżeczki oleju

1 łyżka majonezu

sól, pieprz

Pomidorom ściąć czubki i wydrążyć, posolić w środku i popieprzyć. Paprykę pi dymkę posiekać, wymieszać z kukurydzą, dodać trochę soku z cytryny, następnie olej i majonez. Doprawić do smaku pieprzem i solą i wypełnić pomidory.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.