Rumowe ciasteczka

Jeszcze nieco rumu 🙂

Na ok. 50 sztuk:

300 g mąki

150 g cukru

3 łyżki rumu

4 żółtka

40 g cukru

Składniki ciasta zagnieść, odstawić do lodówki na godzinę. Następnie wzkrawać ciasteczka. Piec w temperaturze 200`C ok. 10 minut.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.