Pasta z zielonego groszku

Do smarowania kanapek. Swietnie smakowala mi rowniez w duecie z Pasta z jajek. Inspiracja z bloga Just my delicious

  • 2 szkl zielonego groszku (ja wzielam po polowie mrozony i polowe z puszki)
  • ok 2 łyżek jogurtu naturalnego
  • ok 2 łyżek majonezu
  • sól morska do smaku
  • pieprz czarny do smaku
  • koperek, bayzlia, lubczyk (suszone)

Ugotowany i odcedzony groszek zblenduj na jednolitą masę wraz z pozostałymi składnikami 🙂

 

Jest to moja propozycja do tegorocznej edycji zielonej akcji u pincake 🙂

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.