Surowka z bialej kapusty

Dobra i smaczna nie od dzis 🙂

Na 4 porcje:

250 g kapusty bialej

100 g marchwi

50 g porow

100 g kwaszonych ogorkow

100 g jablek

30 g oleju

20 g musztardy

sol, cukier

sok z cytryny

Skladniki surowki rozdrobnic, skropic sokiem z cytryny. Musztarde rozetrzec z olejem, przyprawic sola i cukrem, dodac lyzke przegotowanej wody, wymieszac z rozdrobnionymi skladnikami surowki.

Przepis z ksiazki: „Dobra kuchnia” wyd. Watra 1988

Przepis dodaje do akcjach:

Embed_rsy6q5y5vpu5cvoq5hvcy3iqcj7s8qzz 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.