Pasta kanapkowa z wedzonego pstraga

Najczesciej kanapkowe pasty z wedzonej ryby to pasty z makreli. Wedzony pstrag jest bardziej delikatny i miekki. Polecam te kremowa paste na kanpki. Wspaniale smakuje z pumperniklem.

Dla 4 osob:

1 wedzony pstrag

150 g crema fraiche

po lyzce musztardy, posiekanej natki pietruszki, posiekanego szczypiorku i soku z cytryny

sol, pieprz, slodka mielona papryka

Mieso ryby oddzielic od skory i osci, rozgniesc widelcem, wymieszac z creme  fraiche, musztarda i ziolami. Przyprawic sokiem z cytryny, sola, pieprzem i papryka.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.