Kanapkowa pasta jajeczna z pomidorami

Prosta i smakowita propozycja na kolacje do pysznego razowego chlebka 🙂 Korzystajmy z przepysznych wrzesniowych pomidorow. 🙂

Dla 4 osob:

4 jajka

2 pomidory

1 lyzka koncentratu pomidorowego

2 lyzki kwasnej smeitany

2 lyzki majonezu

sproszkowana ostra papryka

sol, pieprz

Jajka ugotowac na twardo, wystudzic, obrac, drobno posiekac lub przepuscic przez praske. Pomidory sparzyc, zdjac skorke, wyjac ziarna a miazsz pokroic w kostke. W misce wymieszac jajka z pomidorami, dodac koncentrat pomidorowy, smietane i majonez, doprawic do smaku sola, pieprzem i papryka w proszku. Wymieszac.

Przepis uczestniczy w akcji:

Warzywa psiankowate

Zapraszam tutaj: Warzywa psiankowate

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.