Pasta do kanapek z makreli

Prosciej juz sie nie da 😉 Pora na kolejne smarowidlo 🙂

1 wedzona makrela

3 male cebule

2 lyzki oleju

sol, pieprz do smaku.

Cebule obrac i posiekac, spazyc wrzatkiem i odcedzic. Makrele oddzielic od osci i skory, rozggniesc widelcem. Wymieszac z cebula i olejem, doprawic do smaku. Odstawic na kilka godzin, by skladniki sie „przegryzly”.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.