Pieczarki nadziewane jajecznica

Super proste, choc pracochlonne. Upaly zelzaly, wiec znowu chce mi sie stac w kuchni 😉

Dla 3 osob

300 g sporych pieczarek

3 jajka

1 cebula

4 lyzki tartej bulki

sol, pieprz, mielona papryka

olej do smazenia

Cebule pokroicw kostke. Podsmazyc na oleju. Pieczarki oczyscic, wykrecic z nich trzonki, trzonki posiekac o dodac do cebuli, poddusic razem , doprawic do smaku sola, pieprzem i papryka. Wbic dwa jajka i usmazyc jajecznice.

Pieczarki nadziewac jajecznica i panierowac w rozbeltanym jajku i tartej bulce.

Zapiekac w piekarniku ok 20 min.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.